Views: 519,903 Homepage | Main | Rules/FAQ | Memberlist | Active users | Last posts | Calendar | Stats | Online users | Search 09-15-19 10:50 PM
Guest:

0 users reading Strange bug in B2W2 | 1 bot

Main - Compatibility / Testing - Strange bug in B2W2 New reply


Wifall
Posted on 09-08-19 12:01 PM Link | #1224
There's a strange bug that is happening on Pokémon Black 2/White 2 on the lastest version of melonDS(8.3). Whenever youre shown the game intro, the FPS drops significantly and apparently, this problem only happen in these games.
[image]

Ammako
Posted on 09-09-19 05:44 PM Link | #1227
I cannot reproduce this, what settings are you using? And your system config, in case it might be relevant.

Wifall
Posted on 09-09-19 09:33 PM (rev. 3 of 09-09-19 09:39 PM) Link | #1228
Never mind, apparently, once I updated the video drivers, the bug stopped happening.
My PC specs are AMD Phenom X2 550 with a Nvidia GeForce 6150SE nForce 430.

Arisotura
Posted on 09-14-19 01:08 PM Link | #1229
so, shitty driver bug pretty much

besides it'd have been good to precise that you were using the GL renderer

____________________
Kuribo64

Wifall
Posted on 09-14-19 11:33 PM Link | #1230
Actually, it was happening on both renders, not sure why reinstalling video driver solved the problem.
Also noticed the the version 8.3 is a bit faster compared to the older builds, it's speed is comparable to the JIT version even!


Main - Compatibility / Testing - Strange bug in B2W2 New reply

Page rendered in 0.017 seconds. (2048KB of memory used)
MySQL - queries: 29, rows: 85/85, time: 0.013 seconds.
[powered by Acmlm] Acmlmboard 2.064 (2018-07-20)
© 2005-2008 Acmlm, Xkeeper, blackhole89 et al.